Un avion al Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iaşi din cauza unor probleme tehnice

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iaşi din cauza unor probleme tehnice, membrii echipajului aflat la bord luând decizia de a nu începe manevrele de decolare în timp ce avionul rula pe pistă.

648 afișări
Imaginea articolului Un avion al Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iaşi din cauza unor probleme tehnice

Un avion al Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iaşi din cauza unor probleme tehnice (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Avionul urma să decoleze la ora 14.20 de pe aeroportul din Iaşi, cu destinaţia Bucureşti, însă membrii echipajului au decis ca aparatul să rămână la sol şi să amâne decolarea, după ce au fost semnalate nişte probleme tehnice.

"Avionul a început să ruleze pe pistă, dar nu începuseră manevrele de decolare. S-a constatat apariţia unei defecţiuni tehnice, astfel că aparatul a fost readus în zona terminalului", a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Filip, responsabil de comunicare în cadrul aeroportului din Iaşi.

În aeronavă se aflau câteva zeci de pasageri, aceştia fiind coborîţi din avion şi aduşi în sala de aşteptare.

Potrivit reprezentanţilor Tarom din punctul de lucru aflat în incinta aeroportului ieşean, defecţiunea tehnică a fost remediată, astfel că pasagerii au fost urcaţi în aceeaşi aeronavă.

Avionul a decolat de pe aeroportul ieşean în jurul 19.30, cu o întârziere de cinci ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici