Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe luciul apei, în Delta Dunării

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, pe luciul apei, în Delta Dunării, în apropiere de Sfântul Gheorghe, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Tulcea. Nu au fost înregistrate victime.

1287 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe luciul apei, în Delta Dunării

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe luciul apei, în Delta Dunării

La bordul avionului de mici dimensiuni se aflau pilotul şi un pasager, iar potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei Tulcea, Irina Manolache.

„Un aparat de zbor de mici dimensiuni, în care se aflau două persoane, pilotul şi un pasager, ar fi aterizat forţat pe luciul de apă, în zona localităţii Sfântul Gheorghe. În urma evenimentului aviatic nu au rezultat victime”, a spus Manolache.

În acest caz, se fac verificări pentru clarificarea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Cercetarea a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aterizare,
avion,
delta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici