Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Costineşti

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică după-amiază, în zona localităţii constănţene Costineşti, primele date indicând că cele două persoane aflate la bord sunt în viaţă. Răniţii vor fi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite.

454 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Costineşti

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Costineşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, accidentul aviatic a avut loc în apropierea Mânăstirii Sfinta Elena, din Costineşti, iar avionul respectiv este unul de dimensiuni mici, folosit în scopuri  publicitare.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor care asigură măsurile PSI deoarece în zonă se simte un miros puternic de combustibil.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean Ambulanţă Constanţa, cele două victime sunt conştiente, cooperante şi au traumatisme la nivelul extremităţii
cefalice.

Din primele date, nu există informaţii că în urma accidentului s-ar mai fi înregistrat şi alte victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici