Un bărbat a murit, iar trei tineri au fost răniţi grav în urma unui accident rutier în Caraş-Severin

Un bărbat de 30 de ani a murit, iar trei tineri au fost răniţi grav, în noaptea de luni spre marţi, în judeţul Caraş-Severin, după ce maşina în care se aflau a lovit din plin un cap de pod pe un drum naţional, transmite corespondentul MEDIAFAX.

191 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit, iar trei tineri au fost răniţi grav în urma unui accident rutier în Caraş-Severin

Un bărbat a murit, iar trei tineri au fost răniţi grav în urma unui accident rutier în Caraş-Severin

Accidentul rutier a avut loc pe DN 6, în afara localităţii Teregova, din judeţul Caraş-Severin, în noaptea de luni spre marţi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în jurul orei 01.00, un tânăr de 24 de ani, din comuna Cornereva, a pierdut controlul maşinii într-un moment de neatenţie şi a lovit din plin un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma impactului puternic, un bărbat de 30 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă, a murit pe loc, iar şoferul, precum şi doi tineri de 16 ani au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş.

“Din cauza leziunilor suferite în urma accidentului, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă”, a arătat IPJ Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici