Un consilier local ieşean a fost găsit mort în maşina sa

Un consilier local ieşean, Daniel Cristinel Corozăl, a fost găsit mort în maşina sa, în zona cartierului Tudor Vladimirescu din municipiul Iaşi.

2416 afișări
Imaginea articolului Un consilier local ieşean a fost găsit mort în maşina sa

Consilier local ieşean, găsit mort în maşina sa în zona cartierului Tudor Vladimirescu

Poliţia a fost alertată, duminică seara, de către o femeie, care a observat un bărbat mort într-o maşină, în zona cartierului Tudor Vladimirescu.

Autorităţile au stabilit că acesta era Daniel Cristinel Corozăl, consilier local din partea ALDE, în vârstă de 45 de ani.

Apropiaţii bănuiesc că alesul a murit în urma unui infarct.

Daniel Cristinel Corozăl avea mai multe afaceri în transporturi şi cluburi cu jocuri de noroc.

Corozăl era la primul său mandat de consilier local, fiind ales din partea ALDE.

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici