Un drum de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea s-a surpat. Zeci de familii pot rămâne izolate

Un drum de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea s-a surpat, în urma unei alunecări de teren provocate de ploile abundente din ultimele zile, zeci de familii riscând să rămână izolate.

150 afișări
Imaginea articolului Un drum de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea s-a surpat. Zeci de familii pot rămâne izolate

Un drum de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea s-a surpat. Zeci de familii pot rămâne izolate

Un drum din zona Feţeni - Săliştea Veche situată la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea s-a surpat, în urma unei alunecări de teren, iar zeci de familii riscă să rămână izolate dacă prăbuşirea drumului va continua, informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Conform sursei citate, alunecarea de teren s-a produs la aproximativ 700 de metri distanţă de adăpostul de câini comunitari administrat de Primărie, într-o zonă în care, pe o distanţă de mai mulţi kilometri, se află câteva zeci de gospodării. Dacă solul nu va fi stabilizat, aceste gospodării riscă să fie izolate.

Accesul către adăpostul de câni nu este afectat, întrucât drumul s-a surpat pe un tronson care duce de la adăpost către o pădure.

Pentru remedierea situaţiei, Direcţia Administrarea Domeniului Public a adus în zonă mai multe maşini care au descărcat balast, precum şi un autogreder, pentru întinderea balastului.

Aceasta nu este singura zonă din judeţul Vâlcea afectată de ploile torenţiale din ultima perioadă.

În ultimele două zile, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au intervenit pentru evacuarea apei din trei gospodării din cartierul Căzăneşti din Râmnicu Vâlcea şi din oraşul Drăgăşani.

De asemenea, ploile torenţiale au afectat 24 de fântâni în localităţile Băbeni, Drăgoeşti, Drăgăşani şi Orleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici