Un mire a fost împuşcat de doi bărbaţi cu cagule care au vrut să fure darul de nuntă

Doi bărbaţi cu cagule pe feţe au intrat, duminică, într-un restaurant din Caransebeş (Caraş-Severin) unde avea loc o nuntă, l-au împuşcat pe mire în picior şi l-au lovit cu un baston în cap, în încercarea de a lua darul de nuntă, apoi au fugit fără bani.

1091 afișări
Imaginea articolului Un mire a fost împuşcat de doi bărbaţi cu cagule care au vrut să fure darul de nuntă

Un mire a fost împuşcat de doi bărbaţi cu cagule care au vrut să fure darul de nuntă (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost solicitaţi, duminică, la un restaurant din Caransebeş unde avea loc o nuntă şi unde un bărbat de 31 de ani a fost împuşcat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că cei doi miri, care plecau de la restaurant cu darul de nuntă, au fost atacaţi de doi bărbaţi care purtau cagule pe faţă şi care le-au cerut banii.

Unul dintre atacatori a tras un foc de armă asupra mirelui, rănindu-l în picior şi l-a lovit apoi cu un baston în cap, în timp ce al doilea atacator a încercat să ia banii.

Pentru că nu au reuşit să ia banii, cei doi atacatori au fugit din restaurant şi au plecat cu un autoturism.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş, dar a refuzat internarea.

Ancuţa Cărbunaru a afirmat că, deocamdată, poliţiştii nu pot spune dacă în timpul incidentului a fost folosită o armă de foc sau una neletală.

Ancheta a fost preluată de un procuror al Parchetului Judecătoriei Caransebeş, iar poliţiştii încearcă să stabilească identitatea atacatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici