Un paramotor cu două persoane s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, la Comana. Pasagerul, cetăţean rus, a murit

Una dintre persoanele care zburau cu paramotorul care s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, în apropiere de Comana, a decedat, cea de a doua persoană fiind internată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

3247 afișări
Imaginea articolului Un paramotor cu două persoane s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, la Comana. Pasagerul, cetăţean rus, a murit

Un paramotor s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu; două persoane au fost rănite

Unul dintre cei doi bărbaţi care zburau cu paramotorul care s-a prăbuşit duminică în apropiere de Comana, judeţul Giurgiu, un cetăţean rus, nu a răspuns manevrelor de resucitare făcute de medicii SMURD la faţa locului, fiind declarat decedat de doctori, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Cel de al doilea bărbat a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, prezentând traumatisme multiple.

UPDATE 1 Un paramotor s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, o persoană fiind în stop cardiac iar o a doua rănită dar conştientă, un elicopter SMURD fiind trimis la faţa locului, a declarat secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, pentru MEDIAFAX.

"S-a primit un apel la Giurgiu şi s-a anunţat prăbuşirea unui paramotor. A fost trimis la faţa locului un elicopter SMURD şi mai multe forţe din judeţul Girugiu. La acest moment o persoană este în stop cardiac sub resuscitare de către echipajul elicopterului şi mai este o persoană rănită, dar conştientă", a declarat Raed Arafat pentru MEDIAFAX.

Autorităţile din Giurgiu fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele prăbuşirii paramotorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici