Un poliţist beat a accidentat mortal un pieton, în Mamaia - VIDEO

Un poliţist constănţean care s-a urcat băut la volan, având o alcoolemie de 1,12 mg. alcool în aerul expirat, a lovit cu maşina un bărbat care mergea pe marginea drumului, în Mamaia, în urma accidentului pietonul pierzându-şi viaţa.

146 afișări
Imaginea articolului Un poliţist beat a accidentat mortal un pieton, în Mamaia - VIDEO

Un poliţist beat a accidentat mortal un pieton, în Mamaia (Captură video; Stirileprotv.ro)

Potrivit inspectorului Marius Ghiţă, purtător de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, poliţistul, Norel Nicolae Munteanu, în vârstă de 40 de ani, din Năvodari, agent în cadrul Compartimentului Siguranţa Publică aparţinând de Secţia 2 de Poliţie Constanţa, se afla, în noaptea de miercuri spre joi, la volanul maşinii personale, un autoturism Dacia, pe DC 86 dinspre Năvodari către Constanţa, unde urma să intre de serviciu.

La un moment dat, în apropiere de intrarea în staţiunea Mamaia dinspre Năvodari, el l-a acroşat cu partea stângă a maşinii pe Marian Postolache, de 51 de ani, din Năvodari, care mergea pe marginea drumului, în urma impactului bărbatul murind pe loc.

Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg. alcool în aerul expirat, iar ulterior agentul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i-au fost luate probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Comandantul adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Adrian Rapotan, a declarat că pe numele poliţistului Norel Nicolae Munteanu a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru ucidere din culpă. Joi, poliţistul va fi dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

De asemenea, urmează să se întrunească şi Consiliul de Disciplină, care va decide, cel mai probabil, trecerea în rezervă a agentului de poliţie.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici