Un vasluian a murit după ce a căzut într-un cuţit cu care încerca să-şi lovească soţia

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea vasluiană Muntenii de Sus, a murit în condiţii suspecte, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut cu pieptul într-un cuţit de bucătărie cu care a încercat să-şi lovească soţia, în urma unui scandal iscat între cei doi.

1203 afișări
Imaginea articolului Un vasluian a murit după ce a căzut într-un cuţit cu care încerca să-şi lovească soţia

Un vasluian a murit după ce a căzut într-un cuţit cu care încerca să-şi lovească soţia

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, bărbatul s-a accidentat cu un cuţit de bucătărie, care i-a străpuns pieptul, perforându-i un plămân, leziunea fiindu-i fatală.

În fapt, vasluianul de 43 de ani se certa cu soţia în casă când, la un moment dat, a încercat să o lovească cu un cuţit de bucătărie. Pe fondul stării de ebrietate în care se afla, bărbatul s-a dezechilibrat spre soţia sa, numai că femeia, din instinctul de autoapărare, susţin anchetatorii, l-a împins pe acesta. Vasluianul a căzut mai întâi peste marginea unui pat, iar apoi a venit cu pieptul în vârful lamei de cuţit, provocându-şi o rană puternică.

Soţia s-a speriat şi a sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând o ambulanţă.

Echipajul medical l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu l-a mai putut salva.

"Cercetările desfăşurate la faţa locului, precum şi rezultatele autopsiei făcute de către medicii legişti confirmă ipoteza unei autoaccidentări, aşa cum a descris incidentul soţia victimei. Practic, acel cuţit s-a înfipt la nivelul hemitoracelui drept sub greutatea corpului victimei”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Anchetatorii au mai constatat că bărbatul obişnuia să-şi ameninţe soţia cu cuţitul, însă fără să o atace efectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici