Video Urmările ploilor abundente: mai multe gospodării inundate şi râul ieşit din matcă, în Dâmboviţa FOTO

  • Mai multe gospodării şi terenuri au fost inundate, duminică, iar râul Dâmboviţa a ieşit din matcă, în urma ploilor abundente din ultimele ore.
  • Avertizarea hidrologică de cod galben în judeţul Dâmboviţa este valabilă până luni, la miezul nopţii.
540 afișări

Echipaje de pompieri au acţionat în Târgovişte pe strada Zorilor, în comuna Cojasca, sat Iazu, în comuna I.L. Caragiale şi în comuna Bărbuleţu, din Dâmboviţa pentru evacuarea apei din trei curţi şi un beci, inundate.

Tot ca urmare a precipitaţiilor abundente, râul Dâmboviţa a iesit din matcă în localitatea Gheboieni şi a inundat un teren de sport, trei grădini şi DJ 702B pe o distanta de circa 200 de metri.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a scoate o maşină care a intrat în şanţ şi au evacuat două persoane din vehicul.

Nu s-au înregistat victime.

Avertizazrea hidrologică de cod galben pentru râurile Dâmboviţa şi Ialomiţa, din judeţul Dâmboviţa, este în vigoare până luni, la ora 24.00. Sunt vizate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu depăşiri ale cotelor de apărare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici