Vaccinare COVID-19: Unu din doi bucureşteni s-a vaccinat

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat că peste 50% dintre bucureşteni s-au vaccinat cu cel puţin o doză şi că aproape jumătate dintre aceştia au deja ambele doze administrate.

272 afișări
Imaginea articolului Vaccinare COVID-19: Unu din doi bucureşteni s-a vaccinat

Vaccinare COVID-19: 1 din 2 bucureşteni s-a vaccinat

„Da, suntem peste 1.200.000 de bucureşteni care ne-am vaccinat până acum din 2.200.000, conform datelor oficiale. Din aceste peste 1,2 milioane de persoane care s-au vaccinat cu cel puţin o doză, spre 560.000 sunt vaccinaţi cu două doze”, a declarat prefectul, la Digi24.

Acesta susţine că „lucrurile arată bine şi în continuare se prezintă oameni la vaccinare, ceea ce îmi dă speranţa că vom putea tinde spre acel procent magic, de 70%, pe care ni-l dorim cu toţii”.

El a spus că măsurile de relaxare vor fi aplicate din 1 iunie, de la ora 0.00, în conformitate cu deciziile luate de Guvern în 27 mai.

Conform raportărilor Grupului de Comunicare Strategică, în Bucureşti au fost confirmate în ultimele 24 de ore 23 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar incidenţa a ajuns la 0,35 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici