Victor Piţurcă trebuie să plătească o pensie alimentară de 12.000 de lei, a decis definitiv instanţa

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Victor Piţurcă, trebuie să plătească fiului său, Edan Blochin, o pensie alimentară în valoare de 12.000 de lei pe lună, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti.

477 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă trebuie să plătească o pensie alimentară de 12.000 de lei, a decis definitiv instanţa

Victor Piţurcă (Imagine: Cristina Nichitus / Mediafax Foto)

Antrenorul va trebuie să achite pensia alimentară începând cu data introducerii acţiunii, respectiv 27 decembrie 2011, şi până la majoratul copilului, conform deciziei instanţei bucureştene.

Judecătoria Buftea a stabilit, în 23 noiembrie 2012, că Victor Piţurcă este tatăl copilului Victorijei Blochina şi l-a obligat pe selecţioner să plătească o pensie alimentară de 39.389 de lei pe lună. De asemenea, instanţa a decis atunci ca minorul Edan Blochin să rămână în grija mamei.

 

Decizia Judecătoriei Buftea a fost atacată la Tribunalul Bucureşti, care, în 2 iulie 2013, a hotărât să micşoreze cuantumul pensiei alimentare, până la 12.000 de lei. Decizia a fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, care a respins atât recursul Victorijei Blochină, cât şi pe cel al lui Victor Piţurcă.

Procesul de paternitate a fost deschis de lituanianca Victorija Blochina, fostă balerină, Victor Piţurcă fiind obligat de instanţă să-şi facă testul de paternitate.

Cei doi au avut o relaţie de 16 ani, din care a rezultat un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici