VIDEO Incident în Capitală. Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, în centrul Bucureştiului

Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane în Capitală, acesta fiind, în final, imobilizat de poliţişti şi dezarmat. Potrivit sindicatului EUROPOL, bărbatul este cunoscut cu probleme psihice.

10622 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incident în Capitală. Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, în centrul Bucureştiului

Incident în Capitală. Un bărbat a atacat cu un cuţit mai multe persoane, în centrul Bucureştiului

„Un bărbat înarmat cu un cuţit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureştiului. La auzul strigatelor de disperare, doi poliţişti rutieri aflaţi în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ şi l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecţiuni psihice”, transmit reprezentanţii Sindicatului EUROPOL pe Facebook.

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecţiuni psihice care nu urmeaza un tratament, mai arată sursa citată.

„În zona Unirii, un bărbat a ameninţat trecătorii din zonă cu un cuţit. La strigătele cetăţenilor, 2 poliţiti au intervenit. (...) Nu a reuşit să rănească pe nimeni. Când a văzut că poliţiştii rutieri vin spre el, inainte să-l imobilizeze, a s-a mutilat, s-a tăiat în dreptul mâinilor”, a declarat reprezentantul EUROPOL, Cosmin Andreica, la Digi24.

Potrivit Brigăzii Rutiere, incidentul s-a petrecut vineri, la ora 19:00, iar bărbatul s-a rănit când încerca să ascundă cuţitul de poliţişti.

„Politiştii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodata prezenta unei ambulanţe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost consultat la faţa locului de către echipa medicală, nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale ori transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

Bărbatul a fost sancţionat de politiştii Brigăzii Rutiere cu amenda în cuantum de 1.300 lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, transmite Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici