VIDEO Un băiat de 13 ani a salvat 66 de persoane după ce şoferul autobuzului şi-a pierdut cunoştiinţa / A sărit de pe scaun şi a preluat controlul volanului

Un băiat de 13 ani a salvat şaizeci şi şase de elevi din Michigan după ce şoferul autobuzului în care se aflau şi-a pierdut cunoştinţa, au declarat autorităţile.

45286 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un băiat de 13 ani a salvat 66 de persoane după ce şoferul autobuzului şi-a pierdut cunoştiinţa / A sărit de pe scaun şi a preluat controlul volanului

Dillon Reeves,în vârstă de 13 ani, a sesizat că ceva nu este în regulă şi a sărit de pe scaunul său aflat la cinci rânduri în spate pentru a prelua controlul volanului, relatează BBC.

Înregistrarea video a incidentului arată cum şoferul autobuzului transmite prin radio mesaje oficialilor că nu se simte bine şi că ar putea fi nevoie să tragă pe dreapta.

La scurt timp după aceea, şoferul pierde controlul volanului, iar elevii sunt auziţi ţipând în timp ce autobuzul începe să vireze de pe banda sa.

Dillon a văzut "şoferul în dificultate" şi "mers în faţa autobuzului şi a ajutat la oprirea acestuia".

După ce a oprit autobuzul. Dillon strigă ca cineva să sune la linia de urgenţă 911 "acum".

Povestea a ajuns la nivel naţional,

"Suntem foarte mândri de tine pentru acţiunile tale eroice!", a fost unul dintre multe mesaje primite de băiat.

Când poliţia i-a sunat pe părinţii lui Dillon, tatăl acestuia, Steve Reeves, a întrebat mai întâi "ce naiba a făcut?".

Ofiţerii au răspuns: "nu, fiul dumneavoastră este un erou", potrivit presei locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici