VIDEO | Incendiu într-un mall din Bucureşti: Patru persoane au ajuns la spital, iar trei maşini au fost distruse / Bilanţul ISU

Bilanţul ISU Bucureşti – Ilfov arată că, după incendiul de duminică din Mall-ul Sun Plaza, din Sectorul 4, au fost şase victime, dintre care patru expuse la fum, una cu atac de panică şi una cu durere toracică. Trei maşini au fost distruse.

8781 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Incendiu într-un mall din Bucureşti: Patru persoane au ajuns la spital, iar trei maşini au fost distruse / Bilanţul ISU

VIDEO | Un mall din Bucureşti a fost evacuat, din cauza unui incendiu

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, au fost acordate îngrijiri medicale pentru şase victime, după incendiul de la Sun Plaza.

 

Este vorba de patru persoane care au fost expuse la fum, acestea fiind duse la Spitalul Bagdasar Arseni. O persoană a suferit atac de panică şi alta a acuzat durere toracică.

Patru persoane au ajuns la spital, iar trei maşini au fost distruse

Patru persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, în urma incendiului care a izbucnit, duminică seara, în parcarea subterană de la Mall-ul Sun Plaza, din Sectorul 4.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, patru persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului din parcarea subterană a Mall-ului Sun Plaza au fost duse la Spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale.

Trei maşini au ars în urma incendiului izbucnit în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza.

Întreg mall-ul a fost evacuat, în jurul orei 16.00, după ce a izbucnit un incendiu în parcarea de la subsolul -2, iar clădirea s-a inundat cu fum.

La ora transmiterii ştirii, reprezentanţii complexului urmează să transmită un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate şi care aşteaptă să aibă din nou acces în parcare, pentru a-şi recupera autoturismele.

Reprezentanţii ISU anunţă că încă nu a fost evacuat fumul şi sunt în desfăşurare, iar accesul nu se va face decât atunci când vor fi îndeplinite condiţiile de siguranţă.

Pompierii fac verificări pentru a stabili cauza izbucnirii incendiului.

Un mall din Bucureşti a fost evacuat, din cauza unui incendiu

Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanşat alarma de urgenţă şi toţi cei care se aflau în incintă au fost evacuaţi, informează ISU Bucureşti - Ilfov.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, incendiul din parcarea de la Sun Plaza, nivel -2, s-a manifestat cu foarte mult fum, iar fumul a ajuns şi în incinta mall-ului.

În zonă a intervenit şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Din cauza fumului dens, s-a declanşat alarma de urgenţă şi au fost evacuate toate persoanele din mall.

Pompierii urmează să stabilească şi cauza izbucnirii incendiului.

Un mall din Bucureşti a fost evacuat, din cauza unui incendiu 

Mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat, duminică, din cauza unui incendiu care a izbucnit în parcarea subterană. Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru a stinge incendiul. Nu au fost anunţate victime, potrivit reprezentanţior ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti – Ilfov, un incendiu puternic a izbucnit dumincă, în jurul orei 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4.

Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

Reprezentanţii ISU Bucureşti – Ilfov spun că fumul vine din parcarea subterană, la minus 2.

Toate persoanele care erau în parcare au fost evacuate şi nu sunt persoane rănite.

Pompierii acţionează la ora transmiterii ştirii, nu se mai observă flacără, potrivit ISU BIF

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mall,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici