Violenţă în cuplu. Tânără de 21 de ani, înjunghiată pe stradă de partenerul său. Unde s-a petrecut incidentul

O tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori, în picioare, de concubinul său, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost prins şi este audiat la Poliţie.

897 afișări
Imaginea articolului Violenţă în cuplu. Tânără de 21 de ani, înjunghiată pe stradă de partenerul său. Unde s-a petrecut incidentul

Violenţă în cuplu. Tânără de 21 de ani, înjunghiată pe stradă de partenerul său, în Cluj-Napoca

Conflictul dintre cei doi concubini a început miercuri seara, pe o stradă din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani şi o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

„Tânăra ar fi fost înţepată în repetate rânduri cu un obiect înţepător într-unul dintre membrele inferioare. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, spun reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Agresorul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici