Vrancea: Traficul pe DN 2 se desfăşoară pe un sens, alternativ, în urma unui accident / Traficul a fost reluat

Traficul pe DN2(E85), între Focşani şi Garoafa, se desfăşoară, luni dimineaţă, pe un sens, alternativ, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme. În Harghita, un TIR nu a putut urca într-o curbă, în rampă, şi este tractat de un utilaj de deszăpezire. Update: Traficul a fost reluat.

530 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Traficul pe DN 2 se desfăşoară pe un sens, alternativ, în urma unui accident / Traficul a fost reluat

Vrancea: Traficul pe DN 2 se desfăşoară pe un sens, alternativ, în urma unui accident (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Update 09.05 Traficul pe DN2(E85), între Focşani şi Garoafa, care s-a desfăşurat, luni dimineaţă, pe un sens, alternativ, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, a fost reluat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Vrancea, pe DN2(E85), între Focşani şi Garoafa, la kilometrul 190, traficul rutier a fost reluat.

Ştire 08.26 Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Vrancea, pe DN2(E85), între Focşani şi Garoafa, la kilometrul 190, traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus.

De asemenea, pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Harghita se circulă în condiţii de iarnă. În zona montană a DN13A (Miercurea-Ciuc - Băile Homorod), un TIR care nu mai putea urca într-o curbă, în rampă, este tractat acum de un utilaj de deszăpezire.

Drumul nu a fost blocat.

Totodată, în judeţul Gorj a nins duminică seara, înclusiv pe DN66, pe Valea Jiului, însă zăpadă de aproximativ un centimetru, în amestec cu material antiderapant, mai există doar în zona alpină a DN67C Novaci - Rânca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici