VREMEA în Bucureşti şi în ţară: CODUL GALBEN intră în vigoare. Prognoza meteo pentru vineri

Valorile termice vor scădea accentuat în toată ţara, vremea devenind rece pentru mijlocul lunii martie, ziua în jumătatea de vest, iar noaptea în toate zonele, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

2015 afișări
Imaginea articolului VREMEA în Bucureşti şi în ţară: CODUL GALBEN intră în vigoare. Prognoza meteo pentru vineri

VREMEA în Bucureşti şi în ţară. Prognoza meteo pentru vineri (Imagine: Adriana Neagoe / MediafaxFoto)

Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale. Vor fi ninsori slabe, dar trecător viscolite în Banat, Crişana, Maramureş şi local în Transilvania.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, mixte în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. Mai ales în cursul zilei, vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind şi spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor fi de la -4...-2 grade în Dealurile de Vest până la 12...14 grade în sudul Moldovei şi în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

În BUCUREŞTI, valorile termice vor marca o scădere, vremea devenind normală termic pentru această dată, chiar rece pe timpul nopţii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Vântul va prezenta intensificări susţinute în cursul zilei, iar noaptea va deveni moderat şi slab. Temperatura maximă va fi de 9...11 grade, iar cea minimă va fi de -4...-2 grade.

La MUNTE, valorile termice vor marca o scădere accentuată faţă de ziua precedentă în toată zona montană, vremea devenind rece pentru mijlocul lunii martie. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi ninsori slabe, dar viscolite, pe arii extinse în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali şi local în restul zonelor montane. Mai ales în cursul zilei, vântul va sufla tare, viscolind şi spulberând zăpada.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici