VREMEA va fi instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti

Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua în vestul, nordul, centrul ţării, la munte şi local în rest. Vor fi mai ales averse însoţite de descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în zonele montane, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp.

2709 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti

VREMEA va fi instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în depresiuni şi 30 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 10 şi 19 grade.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi, miercuri, variabil, cu înnorări mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, când vor fi ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

ÎN ŢARĂ

Joi, vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări şi în toate regiunile vor fi ploi, mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi de unele intensificări ale vântului. Izolat se va semnala grindină, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate, în special în jumătatea de vest a ţării şi în zona de munte. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această dată îndeosebi în sudul ţării, astfel încât maximele se vor situa, în general, între 22 şi 29 de grade, iar cele minime între 11 şi 19 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici