AC Milan o zdrobeşte pe Juventus cu 4 la 2 într-un meci nebun pe San Siro

  • Juventus a condus cu 2 la 0 din repriza secundă
  • Meciul s-a schimbat după lovitura de pedeapsă executată de Ibrahimovic
  • AC Milan întoarce meciul şi învinge cu 4 la 2
902 afișări
Imaginea articolului AC Milan o zdrobeşte pe Juventus cu 4 la 2 într-un meci nebun pe San Siro

Sursa foto: profimedia

AC Milan a primit vizita liderului Juventus în etapa 31 a campionatului italian de fotbal. După o primă repriză albă, golurile nu au întârziat să apară în repriza secundă.

Rabiot a deschis scorul pentru Juventus în minutul 47 după o fază individuală. Câteva minute mai târziu, Ronaldo ducea scorul la 2 la 0 după centrarea venită de la Cuadrado. În mintul 53 meciul părea rezolvat.

După un henţ în careu, Ibrahimovic este desemnat să execute lovitura de pedeapsă pentru milanezi. În minutul 62 scorul rămânea 2 la 1 în favoarea oaspeţilor. Pasa suedezului în careu la Kessie în mintutul 66, aduce egalarea după ce acesta trimite un şut plasat la colţul scurt. Ce a urmat în minutele următoare, nimeni nu se aştepta.

Leao îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor un minut mai târziu iar Rebic închide tabela la 4 la 2 în minutul 80, după o fază greşită jucată în propriul careu de Juventus

Cu victoria obţinută în faţa liderului Juventus, AC Milan urcă pe 5 în Serie A, loc ce asigură participarea în grupele Europa League.


Rezultatele etapei 31 din Serie A

07.07. 20:30 Lecce 2 - 1 Lazio (1 - 1)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici