Adrian Hârlab a renunţat la conducerea tehnică a echipei Corona Braşov

Antrenorul Adrian Hârlab a declarat, duminică, că renunţă la postul de antrenor al echipei Corona Braşov, principalul motiv fiind că nu vrea să se îmbolnăvească din cauza fotbalului.

145 afișări
Imaginea articolului Adrian Hârlab a renunţat la conducerea tehnică a echipei Corona Braşov

Adrian Hârlab (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"După meciul pierdut cu Viitorul am avut o stare de nervozitate şi nu am dorit să transmit acest lucru şi jucătorilor, aşa că am stat deoparte două zile. Chiar nu vreau să mă îmbolnăvesc din cauza fotbalului, astfel că m-am gândit bine şi am decis să renunţ. Îi las locul lui Daniel Bona, cel care cunoaşte cel mai bine lotul de jucători. Am vorbit şi cu preşedintele secţiei de fotbal, Ciprian Anghel, şi am considerat că este cea mai bună decizie. Le urez multă baftă jucătorilor şi lui Dan Bona la ultimele meciuri din acest campionat", a spus Hârlab.

Antrenorul Dan Bona a reuşit promovarea cu formaţia braşoveană în Liga I şi este al patrulea antrenor care se ocupă de pregătirea echipei, după Nicolae Manea, Ionel Gane şi Adrian Hârlab.

Bona va debuta ca antrenor principal în Liga I în partida din deplasare cu Steaua, ce se va disputa, luni, de la ora 20.30.

Cu Adrian Hârlab pe bancă, echipa Corona a pierdut cu 1-8 cu FC Vaslui şi 0-4, în faţa celor de la Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici