Alegeri în cadrul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Actualul preşedinte a mai câştigat un mandat

Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a avut loc sâmbătă, 4 martie, de la ora 12:00, în Amfiteatrul ”Radu Voinea” din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

522 afișări
Imaginea articolului Alegeri în cadrul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Actualul preşedinte a mai câştigat un mandat

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Automobilism Sportiv

Preşedintele aflat în funcţie, Norris Măgeanu, l-a învins pe singurul său contracandidat, Silviu Bulugioiu, cu 92-35. Un vot a fost anulat.

Cu doar câteva zile înaintea alegerilor, tabăra lui Silviu Bulugioiu îl acuza pe actualul preşedinte că va încerca să fraudeze alegerile pentru conducerea Federaţiei 2023 prin încălcarea statutului Federaţiei.

Deşi şi-a făcut campanie în teritoriu, Bulugioiu, soţul Roxanei Ciuhulescu, n-a reuşit să strângă mai mult de 12 voturi, întrucât restul până la 35 sunt cele ale cluburilor care l-au propus să candideze pe el şi pe cei din echipa lui.

Norris Măgeanu conduce FRAS din 2015. El a câştigat al treilea mandat, astfel că rămâne în funcţie până în 2027. În 2019 a câştigat cu mari emoţii împotriva lui Bogdan Militaru, cu un rezultat de 47-45.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici