Aleix Vidal a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona (oficial)

FC Barcelona a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe fotbalistul Aleix Vidal pentru o perioadă de cinci ani, contractul jucătorului fiind valabil până în iunie 2020.

349 afișări
Imaginea articolului Aleix Vidal a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona (oficial)

Aleix Vidal a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona (oficial) (Imagine: Mediafax Foto/Hepta)

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost transferat de la FC Sevilla şi va fi prezentat oficial astăzi.

Presa spaniolă a anunţat de sâmbătă achiziţionarea lui Aleix Vidal de către FC Barcelona, menţionând că fotbalistul se va pregăti alături de noii săi colegi, dar până în ianuarie 2016 nu va putea evolua, din cauza unei sancţiuni decise de FIFA în cazul FC Barcelona pentru infracţiuni comise la achiziţionarea a zece jucători minori.

Transferul lui Vidal ar fi în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici