Alejandro Viglianti, noul director sportiv al clubului Oţelul Galaţi

Mijlocaşul argentinian al echipei Oţelul Galaţi, Alejandro Viglianti, şi-a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, retragerea oficială din activitatea de fotbalist şi a acceptat funcţia de directorul sportiv al grupării moldovene.

247 afișări
Imaginea articolului Alejandro Viglianti, noul director sportiv al clubului Oţelul Galaţi

Alejandro Viglianti, noul director sportiv al clubului Oţelul Galaţi (Imagine: Vicentiu Horincar / MediafaxFoto)

"Mesajele pe care le-am primit de la fani m-au făcut să accept propunerea celor din conducerea clubului", a declarat Viglianti.

Argentinianul în vârstă de 33 de ani este cel mai longeviv "stranier" din istoria clubului gălăţean şi cel mai bun marcator străin. Viglianti a jucat 122 de meciuri pentru Oţelul şi a marcat 18 goluri.

La conferinţa de presă au mai participat antrenorul formaţiei gălăţene, Viorel Tănase, şi directorul general al clubului Oţelul, Narcis Răducan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici