Ancelotti: Când am semnat cu Real, i-am spus preşedintelui că-i lipseşte un trofeu

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, care a reuşit să aducă grupării madrilene un al zecelea trofeu al Ligii Campionilor, a povestit că atunci când a venit la Real i-a spus preşedintelui Florentino Perez că-i lipseşte o cupă în sala trofeelor.

145 afișări
Imaginea articolului Ancelotti: Când am semnat cu Real, i-am spus preşedintelui că-i lipseşte un trofeu

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Preşedintele m-a felicitat. Este foarte fericit. Încă din prima zi la Real, în sala trofeelor, i-am spus: «aici lipseşte un trofeu, hai să-l câştigăm». Şi am reuşit, datorită eforturilor jucătorilor şi clubului. Am avut parte de multă încredere din partea clubului, am avut parte de liniştea neesară pentru a câştiga meciuri importante. Este un prim sezon cu un grup profesionist, motivat. De exemplu, Marcelo nu era mulţumit că este rezervă, iar când a intrat a fost extrem de determinat", a spus Ancelotti.

El a mai spus că este mândru de acest rezultat şi este fericit că a reuşit să aducă bucurie fanilor madrileni.

Formaţia Real Madrid a câştigat Liga Campionilor pentru a zecea oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă seară, în urma prelungirilor, cu scorul de 4-1, echipa Atletico Madrid, în finala competiţiei disputată pe stadionul Da Luz din Lisabona.

Pentru Real Madrid au marcat Sergio Ramos '90+3, Gareth Bale '110, Marcelo '118 şi Cristiano Ronaldo '120 (penalti), iar pentru Atletico a înscris Diego Godin, în minutul 36.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici