Ancelotti: "La Decima" este un vis şi sper să-l împlinim

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, vineri, înainte de finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, că "La Decima", al zecelea trofeu pentru echipa sa în această competiţie, reprezintă un vis pe care speră să-l îndeplinească.

119 afișări
Imaginea articolului Ancelotti: "La Decima" este un vis şi sper să-l împlinim

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat, vineri, la Lisabona, într-o conferinţă de presă dacă La Decima este un vis sau o obsesie, Ancelotti a răspuns: "Cred că este un vis şi vom încerca să-l îndeplinim".

Ancelotti a mai spus că nu este tensionat, ci concentrat înaintea finalei. "Am început sezonul ştiind că vizăm al zecelea trofeu în Liga Campionilor. Ştim că este un moment special. Este o finală, este multă presiune, dar asta este munca. Acesta este un meci în care nu este nevoie să munceşti mult pentru a-i motiva pe jucători. Am multe vise. Unul este că jucăm la fel ca în semifinale cu Bayern. Dacă vom juca la fel, avem şanse de a câştiga. Pentru mine este a şaptea finală. Nu pot cere mai mult de la această competiţie. Toată lumea ştie importanţa acestei competiţii pentru Real Madrid. Am spus din prima zi, sunt aici să ajut echipa să câştige această cupă. Suntem foarte aproape", a afirmat Ancelotti.

Finala Ligii Campionilor, dintre Atletico Madrid şi Real Madrid, va avea loc sâmbătă seară, de la ora 21.45, la Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici