Antrenamentul echipei Dinamo, perturbat de mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului

Antrenamentul de vineri dimineaţă al echipei Dinamo, desfăşurat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, a fost perturbat de mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului, acestea agresându-i verbal pe jucătorii formaţiei bucureştene, a declarat, pentru MEDIAFAX, antrenorul Gheorghe Mulţescu.

99 afișări
Imaginea articolului Antrenamentul echipei Dinamo, perturbat de mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului

Antrenamentul echipei Dinamo, perturbat de mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

"La antrenamentul de astăzi, de pe stadionul Dinamo, a fost un incident cu nişte suporteri care erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au început să înjure jucătorii şi să-i agreseze verbal, iar unul dintre ei a intrat pe teren. Din câte am înţeles, nu erau suporteri maghiari, erau români din Ardeal, care urmau să se întâlnească cu membrii galeriei noastre pentru meciul de diseară. Până a venit Jandarmeria a trebuit să ne descurcăm singuri", a spus Mulţescu, pentru MEDIAFAX.

Unul dintre jandarmii aflaţi la faţa locului a afirmat că suporterii au venit la Stadionul Dinamo într-un autocar înmatriculat în judeţul Cluj. În acesta se aflau aproximativ 40 de suporteri, iar unii erau sub influenţa alcoolului.

Fanii ardeleni au venit la Bucureşti pentru a asista la partida pe care echipa naţională a României o va susţine în această seară împotriva Ungariei, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici