Antrenorul Ion Voica a decedat

Fostul antrenor al echipelor Sportul Studenţesc, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa şi FC Argeş, Ion Voica, a încetat din viaţă, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

340 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Ion Voica a decedat

Antrenorul Ion Voica a decedat

Ion Voica a fost absolvent al ANEFS în anul 1961 şi a primit ulterior titlul de antrenor emerit.

Şi-a început cariera de tehnician în 1961 şi a încheiat-o în 1994. La nivelul Diviziei B a pregătit echipele Politehnica Bucureşti (actuala Sportul Studenţesc), Ştiinţa Bucureşti, Muscelul Câmpulung. La nivelul Ligii I a antrenat echipa Sportul Studenţesc, atât ca principal, cât şi ca secund, dar şi formaţiile Farul Constanţa, Gloria Bistriţa şi FC Argeş, ca secund al lui Florin Halagian.

De asemenea, Ion Voica a activat în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, ca antrenor federal, cu diferite responsabilităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici