Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut meciul cu Lokeren, 1-2, din campionatul Belgiei

Echipa antrenată de la Ladislau Boloni, Antwerp, a pierdut duelul cu Lokeren, ocupanta ultimului loc, din cadrul etapei cu numărul 25 din campionatul Belgiei.

59 afișări
Imaginea articolului Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut meciul cu Lokeren, 1-2, din campionatul Belgiei

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a pierdut meciul cu Lokeren, 1-2, din campionatul Belgiei

Musona Knowledge (28 de ani) a deschis scorul în minutul 32, după ce a fost scăpat din marcaj de defensiva lui Boloni. Sârbul Marko Miric a dus scorul la 2-0 în minutul 67, iar Antwerp a înscris golul de onoare în minutul 90, prin Lior Refaelov, din penalty.

Astfel, Antwerp se distanţează de liderul Genk, care a câştigat pe teren propriu împotriva lui Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin, şi a acumulat 57 de puncte. Club Brugge rămâne pe locul doi, cu 45 de puncte, la egalitate cu Antwerp, dar cu un meci mai puţin. Pentru echipa lui Boloni urmează duelul cu Anderlecht, de pe 17 februarie.

Cu această victorie, Lokeren acumulează 17 puncte, dar rămâne pe ultimul loc, la cinci lungimi în spatele celor de la Waasland-Beveren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici