Arsenal ratează şansa de a se apropia de locurile care duc în competiţiile Europene. Remiza 1 la 1 de pe teren propriu cu Leicester revine în avantajul oaspeţilor

  • Arsenal a deschis scorul rapid în minutul 21' prin Aubameyang
  • Veteranul Jamie Vardy a închis tabela în minutul 84'
  • Leicester şi-a consolidat poziţia care duce în grupele Ligii Campionilor
130 afișări
Imaginea articolului Arsenal ratează şansa de a se apropia de locurile care duc în competiţiile Europene. Remiza 1 la 1 de pe teren propriu cu Leicester revine în avantajul oaspeţilor

Sursa foto: profimedia

Arsenal a primit în etapa 34 a Premier League vizita lui Leicester. Aubameyang a deschis rapid scorul în minutul 21' din pasa lui Saka. Gazdele intră în avantaj la pauză.

În repriza secundă Nketiah de la Arsenal vede roşu în minutul 75', după ce arbitrul a schimbat galbenul acordat din cauza protestelor jucătorului. Veteranul Jamie Vardy aduce bucuria gazdelor în minutul 84' după pasa în careu a lui Gray. Meciul se încheie  cu remiză, 1 la 1.

Leicester îşi consolidează poziţia a patra în clasament, în timp ce Arsenal rămâne pe 7 în afara locurilor care duc în competiţiile europene.

 

Rezultatele etapei 34 în Premier League

07.07. 20:00 Crystal Palace 2 - 3 Chelsea (1 - 2)
07.07. 20:00 Watford 2 - 1 Norwich (1 - 1)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici