Astra Giurgiu, prima formaţie calificată în play-off-ul Ligii I

Echipa Astra Giurgiu este prima formaţie calificată matematic în play-off-ul Ligii I, după ce a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-1, în etapa a XXII-a, iar CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, cu ASA Târgu Mureş, a anunţat, marţi, site-ul oficial al LPF.

263 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu, prima formaţie calificată în play-off-ul Ligii I

Astra Giurgiu, prima formaţie calificată în play-off-ul Ligii I (Imagine: Shutterstock)

Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, Astra Giurgiu se află pe primul loc în clasament, cu 45 de puncte, şi nu mai poate fi ajunsă de CSMS Iaşi (29 de puncte), ocupanta poziţiei a şaptea, prima care nu permite accederea în play-off.

Alte patru echipe, FC Viitorul, Dinamo Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti, îşi pot asigura locul de play-off în funcţie de rezultatele meciurilor din etapa a XXIII-a, ultima din acest an.

Formaţiile Concordia Chiajna (17 puncte), FC Voluntari (15 puncte) şi Petrolul Ploieşti (8 puncte) vor evolua în play-out, ele nemaiputând să ajungă echipa ASA Târgu Mureş (32 de puncte), ocupanta locului şase, ultimul al play-off-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici