Atacantul chilian Mauricio Pinilla şi-a tatuat o fază din meciul cu Brazilia - FOTO

Atacantul chilian Mauricio Pinilla şi-a tatuat faza din minutul 120 al meciul cu Brazilia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, când şutul său a lovit bara transversală a porţii lui Julio Cesar, informează L'Equipe.

161 afișări
Imaginea articolului Atacantul chilian Mauricio Pinilla şi-a tatuat o fază din meciul cu Brazilia - FOTO

Atacantul chilian Mauricio Pinilla şi-a tatuat o fază din meciul cu Brazilia - FOTO

Tatuajul este însoţit de mesajul: "La un centimetru de glorie".

Mauricio Pinilla a şutat în bara transversală în ultimul minut al prelungirilor partidei cu Brazilia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Brazilia s-a calificat în sferturi de finală, după ce s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 4-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici