Australian Open: Cinci favoriţi eliminaţi vineri, 2 pe tabloul masculin şi 3 pe cel feminin

Cinci favoriţi au fost eliminaţi, vineri, în turul trei la Australian Open, doi de pe tabloul masculin (Roger Federer şi Richard Gasquet) şi trei de pe cel feminin (Sara Errani, Karolina Pliskova şi Zarina Diyas).

211 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Cinci favoriţi eliminaţi vineri, 2 pe tabloul masculin şi 3 pe cel feminin

Australian Open: Cinci favoriţi eliminaţi vineri, 2 pe tabloul masculin şi 3 pe cel feminin

Federer, cap de serie numărul 2, a fost învins în turul trei de italianul Andreas Seppi, scor 6-4, 7-6 (7/5), 4-6, 7-6 (7/5).

Gasquet, al 24-lea favorit, a pierdut în faţa sud-africanului Kevin Anderson, cap de serie numărul 14, scor 4-6, 6-7 (3), 607 (6).

La feminin, Sara Errani, cap de serie numărul 14, a fost învinsă în turul trei de sportiva belgiană Yanina Wickmayer, scor 4-6, 6-4, 6-3. Karolina Pliskova, cap de serie numărul 22, a pierdut în faţa jucătoarei ruse Ekaterina Makarova, a zecea favorită, scor 4-6, 4-6, iar Zarina Diyas, cap de serie numărul 31, a fost învinsă de a doua favorită, rusoaica Maria Şarapova, scor 6-1, 6-1.

La feminin au mai rămas în concurs 15 favorite, între care şi Simona Halep, iar la masculin mai sunt 13 capi de serie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici