Autorităţile din Brazilia au deschis o anchetă cu privire la petrecerea uriaşă pe care Neymar ar urma să o organizeze de Revelion în plină pandemie

Justiţia braziliană a deschis o anchetă asupra presupusei petreceri de Revelion pe care Neymar ar urma să o organizeze în vila sa din zona Rio de Janeiro, în mijlocul unei pandemii.

933 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Brazilia au deschis o anchetă cu privire la petrecerea uriaşă pe care Neymar ar urma să o organizeze de Revelion în plină pandemie

Autorităţile din Brazilia au deschis o investigaţie cu privire la petrecerea uriaşă pe care Neymar ar urma să o organizeze în plină pandemie

"Justiţia braziliană a decis să deschidă o investigaţie cu privire la presupusa petrecere de Revelion organizată de Neymar în vila sa din zona Rio de Janeiro într-un context de criză de sănătate", a declarat procuratura. Pentru a adâncii misterul petrecerii atacantului brazilian a postat o fotografie cu un prieten pe un iaht pe plaja Santa Catarina, în sudul ţării, relatează L'Équipe.

Procurorul din Rio a declarat că a deschis o anchetă după ce a primit „mai multe plângeri, pe baza informaţiilor divulgate de presă, cu privire la evenimentele organizate de jucătorul brazilian Neymar da Silva Santos Júnior.” Autorităţile doresc să afle „urgent” informaţii cu privire la „numărul de invitaţi, locaţie şi măsurile sanitare luate”.

Din punct de vedere legal, statul Rio nu interzice petrecerile din reşedinţe private, iar primăria din Mangaratiba a admis într-o declaraţie că nu are „puterea” de a interveni.

Un consilier al jucătorului, contactat de AFP, a spus că nu ştie dacă Neymar va sărbători Anul Nou în casă din Mangaratiba, o staţiune la malul mării, la 130 km de oraşul Rio. Evenimentul, care conform informaţiilor obţinute de presa locală ar urama să aibă peste 150 de invitaţi, a stârnit un val de critici. Bilanţul deceselor cauzate de pandemia de coronavirus a depăţit 194.000 în Brazilia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici