Avram Grant: Este foarte uşor să o antrenezi pe Chelsea

Tehnicianul Avram Grant a declarat că după părerea sa Rafael Benitez nu va fi înlocuit prea curând la Chelsea Londra, însă a precizat că formaţia londoneză este foarte uşor de antrenat.

178 afișări
Imaginea articolului Avram Grant: Este foarte uşor să o antrenezi pe Chelsea

Avram Grant: Este foarte uşor să o antrenezi pe Chelsea (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu cred că Rafa Benitez va fi înlocuit prea curând. Dar să vă spun ceva, să o antrenezi pe Chelsea este foarte uşor. Este mult mai uşor decât să o antrenezi pe West Ham, de exemplu, pentru că ai un buget foarte mare şi jucători de top dintre care să alegi. Tot ce trebuie să faci este să vizezi victoria", a spus Grant, care a antrenat echipa Chelsea în perioada 2007-2008, informează cotidianul The Sun.

El a precizat că în prezent lucrurile nu merg bine la Chelsea, unde s-au făcut investiţii foarte mari dar starea de spirit nu este bună. "Ei nu pot fi fericiţi când nu se luptă pentru Liga Campionilor. Nu le place în Liga Europa şi jucătorii nu visează să joace acea finală. Motivaţia lor ar fi fost mult mai mare în LC", a afirmat Avram Grant.

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici