Balotelli a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa până la Londra, ca să nu se rătăcească

Fotbalistul echipei Manchester City, Mario Balotelli, a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa de la Manchester până la Londra, pe o distanţă de aproximativ 300 de kilometri, pentru a evita să se rătăcească.

3446 afișări
Imaginea articolului Balotelli a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa până la Londra, ca să nu se rătăcească

Balotelli a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa până la Londra, ca să nu se rătăcească (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Publicaţia engleză notează că Balotelli nu are probleme de orientare în Manchester, dar atunci când este nevoit să plece în alt oraş preferă să plătească pentru ca un taxi să conducă în faţa sa, informează Sunday Mirror.

Recent, Balotelli a avut o întrevedere cu agentul său, Mino Raiola, la reşedinţa din Londra a tehnicianului echipei Fulham, Martin Jol, Raiola fiind şi reprezentantul acestuia. Jol a văzut un taxi oprind în faţa casei, dar nu şi pe fotbalist coborând. Balotelli a sosit în urma taxiului, cu una din maşinile sale, un Maserati GT în valoare de 80.000 de lire sterline. Taximetristului i s-a cerut să îl aştepte pe jucător, pentru a-i deschide calea şi la întoarcerea la Manchester.

Întâmplarea a fost relatată de Mino Raiola într-un interviu pentru o revistă olandeză.

O călătorie cu taxiul de la Manchester la Londra costă 400 de lire sterline, iar Balotelli are un salariu săptămânal de 120.000 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici