Beckham a fost numit ambasador al fotbalului chinez

Fotbalistul englez al formaţiei Paris Saint-Germain, David Beckham, a fost numit ambasador al Superligii din China (CSL), au anunţat, luni, organizatorii campionatului de fotbal, citaţi de AFP.

106 afișări
Imaginea articolului Beckham a fost numit ambasador al fotbalului chinez

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Beckham va veni în China pentru a promova fotbalul în rândul tinerilor şi pentru a fi ambasador al Superligii chineze", a anunţat CSL într-un comunicat.

Fotbalistul englez ar urma să efectueze trei vizite în China în timpul sezonului, care se dispută din martie până în noiembrie.

"Sosirea sa va atrage atenţia lumii asupra fotbalului chinez, iar angajamentul său personal va ajuta fotbalul din China să devină mai cunoscut în lume", a precizat CSL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici