Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei

Biletele rezervate suporterilor români la partida amicală pe care naţionala României o va disputa la Bologna la 17 noiambrie în compania selecţionatei Italiei costă 67 de lei, plus taxe de transport, şi pot fi achiziţionate on-line, informează site-ul oficial al FRF.

317 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei

Biletele pentru suporterii români la meciul naţionalei din Italia costă 67 de lei (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Suporterii români îşi pot procura tichetele on-line, pe site-urile www.bilete.frf.ro şi www.bilete.ro, până pe 15 noiembrie sau în limita disponibilităţii lor.

Suporterii români aflaţi în străinătate pot achiziţiona biletele online, prin plata cu cardul. După plasarea comenzii, pentru intrarea în posesie a biletelor, fanii din străinătate sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa office@bilete.ro

În România, biletele vor fi livrate începând cu data de 9 noiembrie, costurile de livrare fiind de 6 lei în Bucureşti şi 9 lei în restul ţării

Fiecare solicitant poate achiziţiona maximum patru bilete.

Naţionala de fotbal a României va disputa la 17 noiembrie, de la ora 21.45, la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara, un meci amical contra echipei Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici