Blatter ameninţă cu suspendări pe viaţă pe cei implicaţi în meciuri trucate

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a avertizat că-i va suspenda pe viaţă pe jucătorii, antrenorii şi arbitrii implicaţi în meciuri trucate sau pariuri şi care fac obiectul unor anchete în mai multe ţări, sâmbătă, la Pachuca (Mexic).

171 afișări
Imaginea articolului Blatter ameninţă cu suspendări pe viaţă pe cei implicaţi în meciuri trucate

Blatter ameninţă cu suspendări pe viaţă pe cei implicaţi în meciuri trucate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Soluţia noastră este să-i suspendăm pe viaţă pe toţi, indiferent că sunt jucători, antrenori sau arbitri", a declarat Blatter la Pachuca, unde a prezentat bilanţul Campionatului Mondial under-17.

Şeful de securitate al FIFA, Chris Eaton, a afirmat că în această săptămână a anchetat în El Salvador un eventual caz de meci trucat.

"Este delicat şi îngrijorător pentru FIFA, primim în continuare multe informaţii privind pariuri ilegale şi meciuri trucate. Trebuie să acţionăm cu rigoare. Am văzut că există probleme în Grecia, Turcia, Malaysia, dar şi în alte ţări europene. Există în lumea întreagă", a afirmat Blatter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici