Blatter: CM-2022 nu poate avea loc decât în noiembrie-decembrie

Cupa Mondială din 2022 din Qatar, dacă va fi decalată în iarnă, nu va putea avea loc decât în noiembrie-decembrie, a declarat, vineri, preşedintele FIFA, Joseph Blatter, aflat la Abu Dhabi.

76 afișări
Imaginea articolului Blatter: CM-2022 nu poate avea loc decât în noiembrie-decembrie

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începem consultările pentru a deplasa Mondialul în iarnă. Acest turneu final nu poate avea loc decât în noiembrie-decembrie, nu în ianuarie-februarie", a declarat preşedintele FIFA.

După Abu Dhabi, Blatter urmează să plece în Qatar, unde va discuta organizarea CM-2022 cu responsabilii din această ţară.

O decizie în privinţa perioadei în care va avea loc turneul final din 2022 va fi luată după Cupa Mondială din 2014, organizată în perioada 12 iunie - 13 iulie, în Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici