Burleanu: După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, duminică seară, că după victoria României din meciul cu Grecia, scor 1-0, în opinia sa selecţionerul Victor Piţurcă nu are motive să plece de la echipa naţională.

206 afișări
Imaginea articolului Burleanu: După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece

Burleanu: După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"După acest rezultat cred că Victor Piţurcă nu mai are niciun motiv să plece", a spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a mai afirmat că încă nu este jucată calificarea la Campionatul European, dar victoria obţinută la Pireu ajută foarte mult. "Aş putea spune că avem într-adevăr o generaţie de eroi, mai ales după cum a evoluat meciul în a doua repriză. Am avut foarte mari emoţii încă din primul minut. Calificarea încă nu s-a jucat, dar în mod cert această victorie ne ajută foarte mult", a precizat preşedintele FRF.

Reprezentativa României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu naţionala Greciei, duminică seară, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în prima etapă a grupei F, joc în care "tricolorii" au evoluat în inferioritate numerică din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, în minutul 10, din penalti.

Presa din Arabia Saudită a scris în ultima perioadă că Piţurcă ar urma să preia conducerea tehnică a echipei Al Ittihad după meciul României cu Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici