Candidaţii la şefia FRF, convocaţi la federaţie pentru validarea candidaturilor

Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit, miercuri, componenţa Comisiei de validare a candidaturilor la preşedinţia FRF, candidaţii urmând să fie convocaţi la federaţie pentru analizarea documentelor depuse, informează frf.ro.

282 afișări
Imaginea articolului Candidaţii la şefia FRF, convocaţi la federaţie pentru validarea candidaturilor

Candidaţii la şefia FRF, convocaţi la federaţie pentru validarea candidaturilor (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Astfel, prin Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF de miercuri, din Comisia de validare a candidaturilor vor face parte: Dorin Silviu Sabău, avocat, preşedintele Comisiei de Recurs a FRF; Gabriel Manu, avocat, preşedintele Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor a FRF, Daniel Cernat Marin, avocat, preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF şi Adrian Stângaciu, Directorul Direcţiei Juridice a FRF.

Această comisie va proceda în zilele următoare la convocarea candidaţilor, deschiderea plicurilor conţinând documentele depuse de aceştia şi validarea sau invalidarea respectivelor candidaturi.

"În scopul menţionat mai sus, următorii candidaţi sunt convocaţi în ziua de joi, după cum urmează: ora 11.00: Gheorghe Popescu; ora 11.30: Răzvan Burleanu; ora 12.00: Gheorghe Chivorchian; ora 12.30: Sorin Răducanu. Ceilalţi candidaţi vor fi convocaţi pentru evaluarea dosarelor de candidatură în data de 21.02.2014, astfel: Ora 9.30: Vasile Avram; ora 10.00: Marcel Puşcaş; ora 10.30: Paul Zarna; ora 11.00: Octavian Popescu. În cazul în care oricare dintre candidaţi nu se va putea prezenta personal, el va putea fi reprezentat de o altă persoană, care va veni la Casa Fotbalului, la ora stabilită, având asupra sa o împuternicire scrisă din partea candidatului pe care-l reprezintă. Dacă oricare dintre candidaţi nu se va putea prezenta (sau nu va putea fi reprezentat) la data la care este convocat, el va putea formula o cerere scrisă către FRF, solicitând un nou termen, care nu va putea depăşi data de 24 februarie, ora 17.00. Orice candidat, care se va declara nemulţumit de eventuala respingere a dosarului de candidatură, va putea formula pe loc contestaţie, aceasta urmând să fie soluţionată în termen de 48 de ore. Dacă această contestaţie va fi formulată ulterior, ea nu va fi luată în consideraţie", anunţă frf.ro.

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc la 5 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici