Casillas ar fi tentat de un final de carieră în SUA

Portarul şi căpitanul formaţiei Real Madrid, Iker Casillas, a declarat, marţi, într-un interviu acordat canalului La Sexta, că ar fi tentat de un final de carieră în "SUA, dat nu mai devreme de 4 sau 5 ani".

129 afișări
Imaginea articolului Casillas ar fi tentat de un final de carieră în SUA

Iker Casillas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este adevărat că în câţiva ani mi-ar plăcea să joc fotbal într-un mod puţin mai liniştit. Nu aş spune nu unui final de carieră în SUA, dar nu se pune problema mai devreme de 4 sau 5 ani", a declarat Casillas la postul La Sexta.

Întrebat dacă şi-ar putea încheia cariera la Real, portarul a respins ipoteza, afirmând: "Mi-ar plăcea, dar deja criticile sunt feroce la 31 de ani, imaginaţi-vă cum ar fi la 37 de ani".

În ceea ce priveşte distanţa din campionat faţă de FC Barcelona, care conduce în clasament şi are un avans de 11 puncte faţă de madrileni, Casillas şi-a reamintit de o situaţia similară în sezonul 2006-2007, când revenirea a început în ianuarie-februarie şi Real Madrid a câştigat titlul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici