Cătălin Anghel este noul antrenor al echipei Săgeata Năvodari

Fostul antrenor al echipei FC Viitorul, Cătălin Anghel, a semnat, vineri, un contract valabil până în vară, cu opţiune pentru încă un an, cu gruparea Săgeata Năvodari.

145 afișări
Imaginea articolului Cătălin Anghel este noul antrenor al echipei Săgeata Năvodari

Cătălin Anghel este noul antrenor al echipei Săgeata Năvodari

"Mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată. Este un nou început şi pentru mine. Avem ca obiectiv o clasare între primele 12 echipe la finalul sezonului. Am încredere în lotul de jucători. Am încredere că ne vom atinge obiectivul, dar consider că mai este nevoie să aducem 3-4 jucători de valoare care să ne ajute", a declarat Cătălin Anghel.

Anghel îl va avea ca secund pe Norbert Niţă, cu care a lucrat şi la Viitorul.

În staful tehnic va rămâne Gheorghe Butoiu, care a condus echipa în ultimele două etape din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici