Ce sancţiune a primit Rapid după incidentele din tribune de la meciul cu Chindia Târgovişte

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat miercuri o serie de măsuri şi a aplicat sancţiuni disciplinare în legătură cu evenimentele desfăşurate în cadrul primei etape a Ligii 1, dictând suspendări şi penalităţi sportive dure.

5371 afișări
Imaginea articolului Ce sancţiune a primit Rapid după incidentele din tribune de la meciul cu Chindia Târgovişte

Ce sancţiune a primit Rapid după incidentele din tribune de la meciul cu Chindia Târgovişte Sursa foto: as.ro

Astfel, jucătorul Matias Jefferson De Sousa, de la Gaz Metan Mediaş, a fost sancţionat cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 3.000 lei, pentru eliminarea din partida cu CS Mioveni.

Clubul FC Rapid 1923 a fost sancţionat cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidentele din timpul meciului cu AFC Chindia Târgovişte.

Damien Dylan Dussaut (Farul Constanţa) a primit o sancţiune cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei, pentru eliminarea din partida contra celor de la AFC UTA Arad.

De asemenea, a fost sancţionat şi clubul UTA Arad cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidente.

Comisia a mai dictat o sancţiune clubului FC U Craiova, sub forma unei penalităţi sportive de 5.000 lei, pentru incidente la meciul cu CFR 1907 Cluj

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici