CFR Cluj a semnat cu mijlocaşul islandez Rúnar Már Sigurjónsson

Clubul CFR 1907 Cluj a anunţat luni seara că a perfectat transferul definitiv al islandezului Rúnar Már Sigurjónsson, de la FC Astana, formaţie din prima ligă a Kazahstanului.

259 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a semnat cu mijlocaşul islandez Rúnar Már Sigurjónsson

Rúnar Már Sigurjónsson FOTO Runar/Facebook

Internaţionalul islandez a trecut în carieră pe Valur Reykjavík (Islanda), GIF Sundsvall (Suedia), Grasshopper Zürich şi FC St. Gallen (Elveţia), respectiv FC Astana (Kazahstan).

Rúnar Már Sigurjónsson (30 de ani) a câştigat în carieră Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa Kazahstanului (2020).

Sigurjónsson joacă pe postul de mijlocaş şi este considera un pasator desăvârşit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană.

În perioada în care a evoluat pentru FC Astana a fost adversar al clujenilor în preliminariile Ligii Campionilor din 2019-20.
La echipa naţională are 30 de selecţii şi un gol, făcând parte din lotul nordicilor care a uimit o planetă întreagă la EURO 2016.

Om de bază la ultimele jocuri ale Islandei, Sigurjónsson a jucat şi în „barajul” pentru EURO 2020 împotriva României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici