CFR, victorie în derby-ul Clujului. A învins cu 2-1 Universitatea

  • CFR Cluj s-a impus duminică seara, pe Cluj Arena, în derby-ul oraşului, învingând Universitatea Cluj.
  • Toate cele trei goluri au fost marcate din penalty.
400 afișări
Imaginea articolului CFR, victorie în derby-ul Clujului. A învins cu 2-1 Universitatea

Sursa foto: MediafaxFoto

Cele două echipe s-au aflat duminică la a doua întâlnire în această săptămână, după ce joi au jucat, tot pe Cluj Arena, în Cupa României.

Duminică seara, CFR s-a impus cu 2-1.

Primul gol a fost marcat de Ciprian Deac în minutul 25, din penalty, iar al doilea de Malele, tot din penalty, în minutul 61.

În prelungiri, Pires a transformat o lovitură de la 11 metri şi a redus din diferenţă.

Joi, Universitatea Cluj şi CFR Cluj au terminat la egalitate în prima etapă a fazei grupelor din Cupa României. Atunci, Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 3, iar egalarea a venit în minutul 64, când şutul lui Filip a fost deviat în proprie poartă de Roger.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici