Chelsea a ajuns la un acord cu FC Viitorul pentru transferul fundaşului Cristian Manea

Gruparea Chelsea Londra a ajuns la un acord cu clubul FC Viitorul pentru transferul fundaşului Cristian Manea, în vârstă de 17 ani, informează site-ul insidefootbal.com, care citează postul italian de televiziune Sky.

266 afișări
Imaginea articolului Chelsea a ajuns la un acord cu FC Viitorul pentru transferul fundaşului Cristian Manea

Chelsea a ajuns la un acord cu FC Viitorul pentru transferul fundaşului Cristian Manea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Manea îşi va continua cariera pe Stamford Bridge, însă nu a fost stabilit dacă această mutare se va face în această vară sau jucătorul va mai rămâne în România.

Presa a mai scris despre interesul grupării engleze pentru Manea. La 15 septembrie 2014, patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, declarat că fundaşul Cristian Manea este unul dintre cei mai curtaţi jucători din lotul său, dar a dezminţit atunci că fotbalistul ar fi semnat un precontract cu Chelsea Londra.

Manea este cel mai tânăr debutant la echipa naţională, la vârsta de 16 ani şi zece luni, într-un amical cu Albania. Produs al Academiei Gheorghe Hagi, el a jucat pirma dată în Liga I în sezonul 2013/2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici