Chivu se retrage definitiv la anul: "Se face impresar sau preşedinte de club"

Agentul de jucători Victor Becali a declarat, vineri, că fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, vrea să joace la gruparea milaneză şi în sezonul ce vine, iar în 2014 se va retrage din activitate, urmând să fie impresar sau preşedinte de club.

321 afișări
Imaginea articolului Chivu se retrage definitiv la anul: "Se face impresar sau preşedinte de club"

Chivu se retrage definitiv la anul: "Se face impresar sau preşedinte de club" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Cristi îşi doreşte şi speră să joace la Inter şi în sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaşte. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri problema. Deşi aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare. În cazul în care cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert îşi va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult. Cristi se va face impresar sau preşedinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. Oricum, tot în fotbal va activa", a spus Becali pentru Digi Sport, informează digisport.ro.

Presa italiană a scris, în ultima perioadă, că gruparea Internazionale Milano ar putea renunţa la serviciile lui Cristian Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici